• Foto van schrijverJorick Lambers

Aanpassing gedaan in de Fieldbee toolbox-app. Hoe kan het dat de wijzigingen geen effect hebben?

Bijgewerkt op: 9 feb. 2022

U heeft aanpassingen gemaakt in de toolbox-app van uw Fieldbee RTK GPS systeem, maar merkt geen effect? Aanpassing in de toolbox-app zijn pas actief na een reboot. Reboot uw systeem dus eerst.

In de tutorial hieronder wordt uitgelegd hoe u op een juiste en gemakkelijke manier kunt rebooten.

Fieldbee RTK GPS ontvanger op trekker, met bediening via Fieldbee app op tablet

Werkt uw aanpassing in de toolbox app op Fieldbee RTK GPS systeem nu nog steeds niet?

Twijfel dan niet om te bellen met: 0628574162 of 0627396063

Liever per e-mail of webform? Dat kan hier!

Timestamps

00:00 Introductie

00:10 Rebooten belangrijk

00:18 Reboot klikken

00:28 Opnieuw L2 GPS ontvanger aanklikken

00:41 Waarom belangrijk

00:53 Afsluiting

Werkt uw Fieldbee RTK GPS systeem nu nog niet?