top of page

iQuus Autonomy

iQuus is een jong dynamisch bedrijf dat zich richt op autonome landbouw met iQuus Autonomy en Raven GPS-besturingstechniek voor trekker- en werktuig. iQuus ontzorgt u ook in de aansturing van autonoom rijdende voertuigen en retro-fitted trekkers. iQuus is een after-market software en hardware pakket voor het autonoom laten werken van landbouwvoertuigen en machines.

iQuus is het product van jarenlange ontwikkeling en ontwikkelde een platform oplossing voor het autonoom aansturen van landbouwtrekkers en machines, gereed voor de markt, inclusief CE-keurmerk. Zo kunt u verzekert en onbemand werkzaamheden uitvoeren met onder andere Fendt ,New Holland, Case en Steyr trekkers.

Toepasbaar op onder andere Fendt ONE Vario series, New Holland T4

FENDT 200 V/F/P/S Vario

Trekker-cabine met iQuus besturing
Screenshot van iQuus oplossing voor landbouwtrekker
iQuus automatische besturing op Fendt

Unieke bediening Routes opnemen, bewerken en klaarzetten. Snel en eenvoudig de status van het voertuig bekijken. Volledig werken vanuit de Cloud. Hulp nodig? Gebruik de Remote-support functie voor real-time assistentie.

Safety Module

 √ LIDAR-obstakel detectie

√ Aanrij beveiliging

√ Noodstoppen rondom

√ Veiligheidscircuit uit te breiden naar het werktuig

ISOBUS Multi-VRA (TC) Werktuigen voorzien van ISOBUS zijn aan te sturen via de RAVEN/TOPCON/TRIMBLE terminal. Variabele afgifte van verschillende producten kan met behulp van taakkaarten gelijktijdig worden aangestuurd op de aangesloten werktuigen

iQuus noodstop gemonteerd by bumper

Contact? Heeft u vragen over de autonome oplossingen van iQuus of wilt u deze bestellen? 

Neem contact met ons op via: 0620845687

bottom of page