top of page
  • Foto van schrijverJorick Lambers

"Software not running."

Een fout binnen het systeem van ecoRobotix wordt op deze manier aangegeven: Als de ecoRobotix ARA deze melding weergeeft is de machine niet in staat om via de ‘’normale’’ weg op te starten en een missie te beginnen.


Stap 1 - Machine uit en aan te doen (vaak wordt dan de netwerkverbinding al hersteld).

Stap 2 - Niet opgelost? Neem contact met ons op.


De oorzaak van de storing hoeft niet perse software gerelateerd te zijn, dit is simpelweg de enigste foutcode die de ecoRobotix ARA visueel kan weergeven. De oorzaken kunnen variëren van het ontbreken van een connectie tussen het tablet bedieningsscherm en de fysieke machine, het niet goed opstarten van een computer in één van de cameraboxen, een camera die geen connectie maakt, een losgetrilde kabelconnectie,  een te lage spanning binnen het systeem of zelfs het installeren van nieuwe software kan deze melding veroorzaken.

Er is dus niet per direct reden tot paniek wanneer deze melding in het scherm verschijnt, bel gerust met het service nummer van Doorgrond.nl. De technische specialisten van Doorgrond.nl kijken gelijk van afstand met u mee waar het probleem eventueel veroorzaakt kan zijn. Komt de specialist van Doorgrond.nl er van afstand niet samen met u uit dan komt deze bij u ter plaatse om het probleem te verhelpen.


Support telefoonnummer Doorgrond: 085-2121988
1 Kommentar


Nasywa
Nasywa
02. Juni

 het niet goed opstarten van een computer in één van de cameraboxen, een camera die geen connectie maakt? Visit us Telkom University

Gefällt mir
bottom of page