Aanpassen van de ontvanger offset in de Fieldbee navigatie app.

Soms kan de ontvanger niet precies in het midden van de cabine gemonteerd worden, het werken met de juiste offset is dan van groot belang. Via dit stappenplan verandert u eenvoudig de offset van de ontvanger.

Stap 1: Open de Fieldbee GPS navigatie app en open de instellingen pagina.

Stap 2: Selecteer de optie: ''GPS locatie in het voertuig.

Stap 3: Voer de locatie van de ontvanger in, LET OP DIT IS IN METERS!! Voer een negatief getal in voor een offset naar de linkerkant en een positief getal in voor de offset naar de rechterkant. Druk vervolgens op OK. U kunt nu werken met de door u nieuw opgegeven instellingen voor de offset.

Werkt uw Fieldbee RTK GPS systeem nog niet?

Twijfel dan niet om te bellen met: 0628574162 of 0627396063

Liever per e-mail of webform? Dat kan hier!