top of page

Agrointelli

Agrointelli is een innovatief bedrijf binnen de agrarische sector en ontwikkelt nieuwe technologische oplossingen binnen Vision, Automatisering en Navigatie.

 

Maak kennis met ROBOTTI

Veelzijdige en autonome landbouwrobot die meerdere taken in het veld aan kan pakken.

Gedurende het hele groeiseizoen.

Geschikt voor het werken met standaard werktuigen.

ROBOTTI is standaard uitgerust met een driepuntshef en aftakas. Dit betekent dat de robot kan worden uitgerust met standaard werktuigen en gedurende het seizoen veel verschillende taken in het veld kan uitvoeren.

Automatisering

ROBOTTI wordt autonoom bestuurd door een computer en is niet afhankelijk van een menselijke bestuurder. Op basis van uw invoer berekent ,navigeert en volgt het een geoptimaliseerde route in het veld. Robotti werkt uur na uur, zelfs in het weekend.

 

Veilig voor gewas en milieu

ROBOTTI is uitgerust met verschillende veiligheidsmaatregelen. De boer kan het veldwerk dus veilig aan de Robot overlaten. Precisie landbouw

Robotti is uitgerust met RTK-GPS en draagt ​​het werktuig in het midden. Dit betekent dat het gewicht gelijkmatig over alle 4 de wielen wordt verdeeld. Daarom is er geen gewichtscompensatie nodig. Het werktuig hangt star in de hef en de robot weet precies waar het is. Daarom kan de robot met een ongelooflijke nauwkeurigheid en precisie werken terwijl het totale gewicht laag blijft.

Meer informatie en tutorials

Kijk voor meer informatie over AgroIntelli op de site: www.agrointelli.com of bkeijk een van de volgende tutorials: 

bottom of page