Simkaart niet actief in de Fieldbee router?

Bijgewerkt op: 9 feb. 2022

Wordt de simkaart in de Fieldbee router niet gedetecteerd? Schakel de pincode vergrendeling uit door het volgen van deze tutorial.

Het sim-Lock vrijmaken van uw tablet is vereist zodat de Fieldbee router de simkaart kan herkennen en u zonder sim code gebruik kan maken van het mobiele netwerk.

Pincode vergrendeling van de simkaart kan problemen veroorzaken met de sim kaart detectie in de Fieldbee router, het wordt ten zeerste aangeraden om de pincode vergrendeling functie uit te schakelen.

Timestamps:

00:00 introductie

00:09 Instellingen

00:25 Simkaart vergrendeling

00:53 Afsluiting

Werkt uw Fieldbee RTK GPS systeem nu nog niet?