top of page

Introductie van robot en andere slimme landbouwmechanisatie

Doorgrond.nl, de enige in Nederland met al meer dan twee jaar robot ervaring onder de riem. Laat u door ons meenemen in de nieuwe wereld van robotica en slimme technieken.

 

Robot ready en klaar voor de toekomst

Om robot ready te worden is het inmeten van uw percelen een must, dit gebeurt met 0-2 centimeter nauwkeurigheid. Met deze nauwkeurigheid is het voor de robot haast onmogelijk om slootje te gaan springen. Het inmeten van de percelen op RTK-nauwkeurigheid verzorgen wij voor €102 per uur.

 

Onze unieke ervaringen

Met onze twee jaar ervaring hebben wij al een hoop meegemaakt, we hebben al meer als 200 hectare autonoom bewerkt met onder andere de Robotti van Agrointelli. Een marathon van 24 uur non-stop zaaien op de Nederlands-Belgische grens. Hier het internetabonnement van de robot leegrijden en eerst deze moeten opwaarderen om de kopakkers af te zaaien, zo maar eens een grabbel uit de ton van zaken die ook komen kijken bij het werken met robotica en autonome technieken. Wij weten als geen ander: een robot kopen is één ding maar ook daadwerkelijk efficiënt mee aan het werk gaan is iets heel anders!

 

Proeven van de robots

Om ook op uw bedrijf eens te proeven aan robotica en autonoom werken nemen wij u mee op de robotintroductie tour. Wij zijn van alle markten thuis. U kunt bij ons proeven aan meerdere met robotica uitgevoerde werkzaamheden. Of als deze stap te groot is kunt u ook eerst wennen aan het werken met slimme technieken als camera gestuurd schoffelen of spotsprayen met behulp van Artificial Intelligence. Nu denkt u vast, kan dit ook op mijn bedrijf? Informeer hier bij ons naar de opties en de tarieven van een robotintroductie op uw bedrijf. 

2 vierkant verband.jpg
Agrointelli Robotti robot zaait met Optima zaaimachine

Uw akker autonoom gezaaid met Agrointelli

Ervaar het gemak van autonoom precisie gezaaide hectares die met onze Robotti en Kverneland Optima. De perceelsgrenzen worden voor u op 2cm nauwkeurigheid ingemeten en wij nemen u mee in de robot portal, hierin plannen wij samen met u de werkzaamheden in. Dan gaat de robot voor u aan de slag. Probeer eens of dit gemak ook bij u op het bedrijf past.

Agrointelli Robotti met wiedeg om te schoffelen

Autonoom de strijd aan gaan met onkruid

Begin met het autonoom schoffelen van uw gewassen! De robot rijdt dag en nacht voor u! Ook hier komt de Robotti weer van pas. Wij nemen u mee en laten u het gehele proces zien wat voorafgaat aan het autonoom werken.

DSC03517c.jpg

Schoffelen met een camera en sideshiftbok.

De stap naar autonoom nog te groot? Dan introduceren wij u graag onze eigen ontwikkelde camera gestuurde sideshiftbok. De camera’s volgen de gewasrijen en hiermee toveren wij uw eigen schoffel om tot een ware precisieschoffel.

EcoRobotix ARA spotsprayer herkent aardappelopslag

Bestrijden onkruid en aardappelopslag met EcoRobotix ARA

Bent u zat van het eindeloos lopen in de bieten en uien om die ellendige aardappelopslag aan te stippen? Dan introduceren wij u graag de ARA, de beste high precision spotsprayer op de markt. De ARA neemt het voor u over en stipt voor u. Met een werkbreedte van 6 meter en een rijsnelheid tot 7km/uur, bewerkt u tot 4 hectare per uur. Wilt u dit gemak op uw bedrijf ervaren neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en de kosten.

Schoffelen
Schoffel met sideshift
Spotspraying
Rasterzaaien
bottom of page