top of page

Fieldbee GPS is het alternatief voor Raven precisie besturing. Dankzij app besturing een innovatief en betaalbare oplossing, die aan precieze niets onderdoet. 

Raven RTK GPS van doorgrond

GUIDANCE & STEERING

GERICHT OP UW SUCCES

Raven’s complete lijn van ondersteunende stuursystemen houdt u op het goede spoor, ongeacht hoe nauwkeurig uw eisen zijn. Van sub-meter GPS-ontvangers en lightbar systemen naar de meest geavanceerde automatische stuursystemen met herhaalbare RTK-correcties, Raven heeft altijd de beste oplossing voor uw wensen.

"

INTEGRATIE SBG PRECISION FARMING EN RAVEN INDUSTRIES

SBG Precision Farming heet vanaf heden Raven Europe. Sinds de overname in 2014 door het Amerikaanse Raven Precision, gevestigd in Sioux Falls, South Dakota, US, is deze naamsverandering in gang gezet. Vanaf Augustus 2017 is de integratie zover dat SBG Precision Farming over is gegaan naar Raven Europe. De naam is veranderd, wie we zijn en wat we doen is nog altijd hetzelfde. We staan nog altijd dichtbij de klant en werken als team aan uitdagingen die zich in de praktijk voordoen. Contact opnemen kan nog altijd als voorheen, bel of mail ons gerust en u wordt snel en door de juiste persoon te woord gestaan.

VOOROP IN PRECISIELANDBOUW

Raven is sinds 1978 gestart met het bedenken, ontwikkelen en produceren van technische mogelijkheden op het gebied van precisielandbouw. Door deze technische ontwikkelingen helpen we klanten om de operationele kosten te drukken en nauwkeurig en precies te kunnen werken, waardoor de netto opbrengsten per hectare kunnen worden verhoogd, het afval wordt verlaagd en het milieu en de natuur zo veel mogelijk kunnen worden ontlast.

SOLVING GREAT CHALLENGES

Veiligheid, duurzaamheid en gemak, dat zijn onze uitgangspunten. Ons motto is om grote uitdagingen niet uit de weg te gaan maar juist met beide handen aan te pakken. Denk hierbij aan;

  • De groeiende wereldbevolking voorzien van voldoende voeding door goed na te denken over het duurzaam en efficient gebruik van grondstoffen

  • De natuur hierbij zo min mogelijk belasten

  • Het lichter, veiliger efficienter en duurzamer maken van handmatig repetitief werk

  • Het verbinden van de wereld

 

Om deze doelen te realiseren zijn we continu aan het ontwikkelen met in-house engineering, fabricage en assemblage en technologische innovatie om niet alleen de precisielandbouw, maar ook andere markten als high performance plastics (Engineered films) en luchtvaartmarkten (Aerostar) te bedienen. Bezoek onze algemene website www.ravenind.com voor meer informatie.

"

Een alternatieve oplossing voor Raven GPS besturing?

Fieldbee GPS is het alternatief voor Raven precisie besturing. Dankzij app besturing een innovatief en betaalbare oplossing, die aan precieze niets onderdoet. 

Meer weten over Fieldbee GPS? 

bottom of page