Naïo

ONZE MISSIE

Naïo Technologies ontwikkelt en verkoopt landbouw- en wijnbouwrobots en elektrische gereedschappen om boeren te helpen de vruchten van hun arbeid met vertrouwen te wieden, te schoffelen en te oogsten.

Onze robots zijn ontworpen om boeren te helpen bij hun dagelijkse taken om de werkdruk te verlichten en de winstgevendheid van boerderijen te optimaliseren en tegelijkertijd de impact op het milieu te beperken .

 

ONZE FILOSOFIE

In de afgelopen decennia hebben methoden om landbouwgrond in stand te houden en te optimaliseren een negatieve invloed gehad op het milieu. Het wordt duidelijk dat de huidige praktijken geleidelijk ons ​​planten- en dierenerfgoed vernietigen.

Bij Naïo Technologies zijn we ervan overtuigd dat nieuwe technologieën het mogelijk zullen maken om van koers te veranderen. Onze landbouwrobots en geavanceerde tools streven naar productiviteit die het milieu respecteert en de mensheid terug geeft aan de landbouw!

Al onze medewerkers zijn sinds onze oprichting in 2011 gehecht aan deze waarden en voeren onderzoeks- en productiewerk uit ten behoeve van een gezonde en duurzame landbouw.

 

ONZE AMBITIES

Geen limiet aan onze ambities, zolang ze onze waarden respecteren! Het doel van Naïo Technologies is om het gebruik van nieuwe technologieën voor de hele landbouw te democratiseren.

Het volledige assortiment producten van Naïo Technologies is gericht op gezondere, productievere en milieuvriendelijkere landbouw.

Kijk voor meer informatie over Naïo op de internetsite: www.naio-technologies.com