Elektrische machines die helpen: Elatec 

Of het nu gaat om een lichte elektrische trekker, het wendbare elektrische wiedbed of een van de andere elektrische machines: Elatec bied oplossingen die dankzij elektrische aandrijving soms net even beter passen.

 

 

Voordelen van Elatec machines

De voordelen van elektrische machines van Elatec zijn: 

  • Het lichte gewicht

  • Het hoge werk comfort

  • Enorme wendbaarheid

  • Goed zicht rondom

  • Geen uitstoot van gassen rondom de machine 

  • Jarenlang werk verrichten zonder nieuwe accu's

Ontworpen om te helpen, eenvoudig

De machines zijn gemaakt om u te helpen. Het is het idee dat u zoveel mogelijk moet kunnen doen ... zonder zelf met de techniek bezig te zijn. En natuurlijk wilt u niet dat de machines stoppen met helpen als er hard gewerkt moet worden. Elatec richt zicht op een simpele en degelijke bediening, gecombineerd met een slim mechanisch ontwerp. Natuurlijk is het daarvoor belangrijk de juiste keuze te maken, maar mocht u daar ook maar een beetje aan twijfelen ... het team van doorgrond of Elatec staat altijd voor uw klaar. 

Wel vraagt de afstemming van de juiste accu, motoren, besturing specialisme en afstemming met de manier waarop het gebruikt wordt. Iets waar Doorgrond en Elatec samen graag voor zorgen. 

Direct de prijs van machine zichtbaar, voor elke configuratie

Bij Elatec kunt u uit de verschillende machines kiezen, volledig configureren en de aangepaste prijs is direct zichtbaar. Met name bij de elektrische wiedkar zijn er veel verschillende mogelijkheden .... meer dan 100! Op de website van Elatec is het met de dropdown menu's eenvoudig gemaakt: Als u deze gebruikt, blijven allen de mogelijke opties over. Zo is niet alleen het gebruik makkelijk, maar ook de aanschaf. En mocht het toch nog lastig kiezen zijn, kunt u natuurlijk altijd contact opnemen. 

Op uw eigen bedrijf een demo elektrische machine proberen

Bij Elatec kunt de machines kiezen, volledig configureren en de aangepaste prijs is direct zichtbaar. 1.4

Meer achtergrond over Elatec

Ook kunt u op de website van Elatec natuurlijk meer achtergrond vinden en contact opnemen.