Ecorobotix ARA spotsprayer

Artificial Intelligence in combinatie met cameratechniek. Deze herkent

het gewas en bespuit vervolgens de onkruiden met een microdosis middel.

De ARA spotsprayer blinkt ook uit in het bestrijden van aardappelopslag in gewassen als: bieten,

cichorei en uien.

Demo van de Ecorobitix ARA spotsprayer aan het werk

Robot & schoffel introductie

Als specialist die met de meeste robots van Nederland écht heeft gewerkt, helpen we u graag opweg met deze expertise. Doorgrond maakt u graag bekend en helpt u opstarten met de gestuurde schoffels en robots op uw akker. Een greep van de diensten die we aanbieden ziet u hier. 

Introductie van WIFO side shift

Sturen met Fieldbee GPS

Fieldbee maakt GPS RTK besturing mogelijk voor iedereen, door een modulaire opbouw. Met meer dan 100.000 downloads, is de app een enorm succes.

U kiest zelf met welke nauwkeurigheid u wil rijden en tegen welk budget u dit wenst aan te schaffen.

Fieldbee RTK GPS met app.jpg

Precisie apparatuur 

Rasterzaaien en andere vormen van precisie zaaien mét een autonome lichte robot? Met doorgrond maken we in 2021 de entree op het veld met o.a. de Robotti en een Optima precisie zaaimachine. Lees hier meer over deze andere precisie machines die ingezet kunnen worden.

 

Screenshot 2020-07-28 at 19.58.47.png

Robot mechanisatie

Wij bieden lichte autonome mechanisatie aan van onder andere Agrointelli Robotti en Naïo. Hiermee ontlasten wij de bodem en blijft de verdichting van de bodem tot een minimum beperkt. Het werk wordt autonoom verricht en kan 24 uur per dag doorgaan!

DJI_0448_edited.jpg

Grond op #1

Met Doorgrond.nl streven we naar een zo optimaal mogelijke teelt met weinig bodemverdichting. Lichte autonome voertuigen en slimme technieken ontzien en sparen de bodem. Doorgrond.nl laat u graag alle mogelijkheden zien om zo samen met u tot een oplossing te komen die het beste in uw bedrijfsvoering past.

Black Soil